Mint minden weboldal, az uszolampas.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “OK” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. - Olvass tovább a következő címen: http://www.uszolampas.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3 OK
Termékek Menü

Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, 60-90 perces (csepegésmentes)

Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, 60-90 perces (csepegésmentes) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
690 Ft (543 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya, 60-90 perces (csepegésmentes)

Ideális hangulatvilágításra, kerti partyhoz, felvonulásokhoz, rendezvényekre, kegyeleti megemlékezéshez, világításra, vészhelyzet esetén, árvíz esetén szükségvilágításra, tűzforrásként.

 

Leírás és Paraméterek

Viaszfáklya, felvonulási fáklya, paraffinfáklya (csepegésmentes)

Ideális hangulatvilágításra, kerti partyhoz, felvonulásokhoz, rendezvényekre, kegyeleti megemlékezéshez, világításra, vészhelyzet esetén, árvíz esetén szükségvilágításra, tűzforrásként.

teljes hossz: ~ cca. 550 mm (nyélhossz függvénye)
éghető rész anyag, hossz: fehér színű, pafaffinnal átitatott tekercselt papírhenger, 350 - 400 mm
éghető rész átmérő: 28 -  32 mm
nyél hossz: 150 mm (igény szerint választható)
nyél átmérő: 20 mm
égési idő: időjárási viszonyoktól, dőlésszögtől függően 75 és 100 perc  között
lángnyelv hossz: időjárási viszonytól függően 150-250 mm magas 

csomagolás: 1 db, 50 db/zsák

A fáklya meggyújtását követően 30-60 másodpercen keresztül 60-150 mm méretű lánggal ég. Az éghető rész középső részéből 1,5-2 perc elteltével - 45-60 fokos dőlésszögben tartva - néhány cseppes paraffin kicsordulás  tapasztalható, ami a fáklyát tartó kezét nem veszélyezteti. Az égés kezdeti időszakában a fáklyát lefelé fordítva sem tapasztalható intenzív csöpögés. A fáklya enyhén  fekete füstöt bocsát ki - kormol-, ami az üzemi hőmérséklet elérését követően mérséklődik. Az üzemi hőmérséklet elérését követően nem csepeg, a füstölés csökken, a lángnyelv hossza eléri a 150-250 mm-t. Az égő fáklya a szélnek, esőnek jól ellenáll. A fáklya kézben tartva is biztonságosan használható. Szállítása egyszerű, körülményeknek jól ellenáll. Nehezen hajlik és törik. Tárolása egyszerű, különösebb előírásokat nem igényel. Akár 60 oC-os hőmérsékletnek is károsodás, alakváltozás, az éghető rész olvadása nélkül ellenáll. Eltarthatósága – optimális körülmények megléte esetén – időben korlátlan. Amennyiben szükséges, vízzel, homokkal eloltható, és néhány perces száradást követően újra lehet gyújtani.

További képek
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 26.

Köszönjük a gyors szállítást! A fáklyák szépen égtek kis szélben is. Meg voltunk elégedve!
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 26.

Köszönjük a gyors szállítást! A fáklyák szépen égtek kis szélben is. Meg voltunk elégedve!
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 18.

Egy fáklyás megemlékezésen szerettem volna részt venni ,és előző nap este /anélkül, hogy elolvastam volna,hogy a rendelés leadását követően 24-48 óra múlva vehető át a termék/ megrendeltem a szükséges fáklyákat. Másnap reggel csalódva tapasztaltam, hogy kifutottam az időből, amikor alaposabban elolvastam a honlapon, a vásárlás menete bekezdést, de azért hátha van valami megoldás, gondoltam, és felhívtam a honlapon megadott számot.. Az Úr aki felvette a telefont rendkívül készséges volt, de a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudta az napra prezentálni a fáklyákat...Csalódottan elbúcsúztam, majd kb 15 perc elteltével üzenetet kaptam, amiben egy cím, és egy telefon szám volt, /egy másik, feltehetőleg konkurens cég elérhetősége/ ahol már vártak az előkészített fáklyákkal...Így, mint a Magyar népmesékben, minden jóra fordult, és még az nap este, fáklyát lobogtatva tudtuk együttérzésünket kifejezni a többi meghívottal együtt... Köszönöm Szépen!!!
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő